Путін зібрався на новий президентський термін: росЗМІ повідомили, з якими тезами балотуватиметься диктатор

Російські ЗМІ повідомляють, що найближчим часом кремлівський диктатор Володимир Путін може оголосити про свій намір йти на президентські вибори у 2024 році. Крім того, стало відомо, з якими тезами балотуватиметься голова РФ.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

Адміністрація президента РФ почала опрацьовувати сценарії майбутньої виборчої кампанії Путіна та викреслювати її «ідеологічну рамку». Про це пише російське видання «Коммерсантъ», інформує «НБН».

Джерела в оточенні диктатора повідомляють, що лідер росіян має намір йти на вибори з тезами, якими він виправдовує вторгнення в Україну: про те, що країна-агресор – «окрема цивілізація», «родина сімей», для якої важливі традиційні цінності.

При цьому російський лідер постійно нагадуватиме співвітчизникам, що їхню батьківщину «атакують вороги», які не досягнуть мети завдяки «консолідації» громадян.

Про намір брати участь у виборах наступного року військовий злочинець може оголосити у листопаді на відкритті міжнародної виставки-форуму «Росія» у Москві.

Наприкінці літа стало відомо, що у Кремлі зайнялися відбором «суперників» для Путіна. ЗМІ повідомили про головний критерій для «конкурентів» диктатора.

Exit mobile version