Путін цинічно заговорив про досягнення «миру» і висловився щодо можливої війни РФ із США

Глава Російської Федерації Володимир Путін цинічно заявив, що його агресивна країна нібито хоче миру та висловився щодо можливої війни держави-терориста із США.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

У телеінтерв’ю лідер росіян заявив, що його країна готується до війни. Глава Кремля зазначив, що росіяни нібито дотримуються стародавнього принципу: хочеш миру – готуйся до війни, інформує «НБН» із посиланням на росЗМІ.

За словами президента-агресора, громадяни РФ нібито «хочуть миру», але якщо Америка нібито захоче протистояння з ними — це буде «зовсім інша війна». Кремлівський диктатор порівняв вторгнення військ РФ до України із нападом терористів угруповання ХАМАС на Ізраїль.

Путін вважає, що події на Близькому Сході не можна порівнювати з так званою «СВО». Глава РФ додав, що якщо говорити про війну з ядерними державами, то це – «зовсім інша історія».

Нагадаємо, що президент РФ та його пропагандисти намагаються применшити очікування росіян від наступу окупаційних військ на Авдіївку. В ISW розповіли, як змінилася риторика диктатора та рупорів кремлівського режиму щодо боїв на цьому напрямі.

Exit mobile version