Візит Путіна до Китаю: у Мережі запідозрили, що у Пекін приїхав двійник диктатора

Кремлівський диктатор Володимир Путін прибув у КНР для участі у третьому Міжнародному форумі «Один пояс, один шлях». У Мережі опублікували відео з Пекіна, після перегляду якого користувачі запідозрили, що до китайської столиці прилетів двійник російського лідера.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

Медіа «Ґрунт» на своїй сторінці в соцмережі Х опублікувало кадри прибуття глави Російської Федерації до Пекіна. На відео Путін спускається трапом літака і вітає представників делегації КНР, інформує «НБН».

Користувачі Мережі звернули увагу на те, що президент-агресор був напрочуд дуже активним. Кремлівський диктатор сміливо підійшов до натовпу китайських чиновників і не уникав рукостискань.

Коментатори дійшли висновку, що це нетипова поведінка для російського лідера і насправді Кремль відправив за кордон двійника військового злочинця.

Зазначимо, що раніше у Мережі обговорювали візит Путіна до Дербента. Тоді користувачі заявили, що в Дагестан прибула «копія» глави РФ. Спікеру кремлівського диктатора Дмитру Пєскову довелося коментувати дивну поведінку президента.

Exit mobile version