Пушилін нагородив Соловйова званням «герой ДНР»: росіяни обурені через нову нагороду для пропагандиста

Топ-пропагандист Путіна Володимир Соловйов отримав від ставленика Кремля на тимчасово окупованій території Донеччини Дениса Пушиліна звання «героя ДНР». Нова нагорода для псевдожурналіста обурила навіть прихильників вторгнення РФ в Україну.

Володимир Соловйов

Фото – ria.ru

У понеділок, 23 жовтня, стало відомо, що рупор путінського режиму Володимир Соловйов отримав звання «героя» так званої «Донецької народної республіки» від ватажка бойовиків, інформує «НБН».

Пушилін у своєму Telegram-каналі заявив, що псевдожурналіст «допомагає Донбасу» ще з 2014 року і часто перебуває на передовій у «гущі подій». Однак навіть прихильники війни в РФ не розділили захоплення новою нагородою для пропагандиста.

У соцмережі Х росіяни почали активно обговорювати новину, не приховуючи свого обурення. Коментатори написали, що жодного разу не чули про «допомогу» Соловйова для Донецька чи прифронтових зон, тому не зрозуміло за які «заслуги» він отримав звання «героя республіки».

Як повідомлялося, ведучого шоу Соловйова Євгена Сатановського «виставили» із програми за критику на адресу кремлівського диктатора Володимира Путіна та речниці МЗС РФ Марії Захарової.

Exit mobile version