Пєсков відповів на звинувачення Трампа у створенні РФ ракети на основі вкрадених секретних креслень у США

45-й американський лідер Дональд Трамп звинуватив Російську Федерацію у крадіжці секретних креслень ракети у його країни. Представник Адміністрації російського президента Дмитро Пєсков відреагував на заяви екс-глави США.

Дмитро Пєсков

Фото – ria.ru

У вівторок, 24 жовтня, під час виступу в штаті Нью-Гемпшир скандальний американський політик заявив, що країна-агресор вкрала засекречені креслення у США, які використала для будівництва «супер-пупер» ракети, повідомляє «НБН».

За словами колишнього глави США, інцидент стався за президентства Барака Обами. Також Трамп заявив, що Вашингтон має створити свою систему ППО «Залізний купол», щоб збивати ракети китайського, іранського та російського виробництва.

Речник кремлівського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков відповів на звинувачення екс-лідера американців. За словами прес-секретаря глави Кремля, росіяни мають власні «прекрасні» ракети, у яких немає аналогів у світі.

Зазначимо, що під час сьогоднішнього виступу Трамп зганьбився, переплутавши угорського прем’єр-міністра Віктора Орбана з главою Туреччини Реджепом Ердоганом.

Exit mobile version