Кадиров наказав чеченським силовикам розстрілювати учасників масових акцій

Глава Чеченської Республіки РФ Рамзан Кадиров знайшов вирішення проблеми із заворушеннями в країні. Ставленик Кремля наказав своїм силовикам відкривати вогонь по учасниках масових акцій.

Рамзан Кадиров

Фото – ria.ru

Під час наради в чеченському уряді Кадиров дозволив МВС та Росгвардії в регіоні проводити позасудові страти, щоб вирішити питання з «призвідниками заворушень», інформує «НБН» із посиланням на російське пропагандистське агентство «РИА Новости».

Соратник Путіна вважає, що учасники масових акцій в РФ заслуговують на смерть, тому він дозволив чеченським силовикам жорстоко розправлятися з ними.

За словами Кадирова, таких людей потрібно затримувати і саджати, або силовики можуть зробити три попереджувальні постріли у повітря. Якщо «призвідник заворушень не виконує вимог закону», головний чеченський бойовик наказав четверту кулю випускати йому у лоб.

Нагадаємо, 29 жовтня в аеропорту Махачкали влаштували антиізраїльський погром. Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що заворушення у Дагестані – справа рук України та Заходу. У Держдепі США відреагували на звинувачення лідера росіян.

Exit mobile version