Трамп може призначити віце-президентом США екс-телеведучого, який «прославився» антиукраїнськими висловлюваннями

Екс-глава Білого дому Дональд Трамп заявив, що він розглядає колишнього телеведучого Fox News Такера Карлсона, який «прославився» расистськими та антиукраїнськими заявами як кандидата на посаду віце-президента на виборах наступного року.

Дональд Трамп

Фото – Ross D. Franklin/Associated Press

В ефірі The Clay Travis & Buck Sexton Show 45-й американський лідер повідомив, що розглядає кандидатуру Карлсона на посаду віце-президента США, оскільки той має «великий здоровий глузд» і він йому дуже подобається, інформує «НБН».

Що цікаво, сам екс-телеведучий раніше неодноразово відкидав припущення про те, що він сам може балотуватися на пост президента. Карлсон вів найрейтинговіше шоу в прайм-тайм в ефірі телеканалу Fox News.

У програмі він часто транслював расистські ідеї, активно критикував Україну, транслюючи наративи Кремля. Зокрема, Карлсон у червні заявляв, що українці підірвали Каховську гідроелектростанцію, і руйнування дамби шкодить їх країні, проте нібито більше – державі-терористу.

Нагадаємо, що у квітні ведучого звільнили з Fox News і він запустив свій канал на платформі соцмережі Х. У серпні Карлсон в ефірі своєї програми взяв інтерв’ю у Трампа.

Як повідомлялося, український лідер Володимир Зеленський розповів, що думає про можливу перемогу Трампа на виборах наступного року.

Exit mobile version