У Міноборони США прокоментували повідомлення щодо скорочення постачання снарядів Україні на 30%

Представниця американського оборонного відомства Сабріна Сінгх прокоментувала повідомлення про те, що передача снарядів стандарту Північноатлантичного Альянсу Києву впала на 30% після нападу терористів ХАМАСу на Ізраїль.

Пентагон

Фото – defense.gov

Під час брифінгу 21 листопада представниця Міноборони США спростувала повідомлення у ЗМІ про те, що відправка снарядів для української армії знизилася на 30% після ескалації бойових дій на Близькому Сході, інформує «НБН».

Заступниця прес-секретаря оборонного відомства заявила, що Вашингтон передавав Києву те, що необхідно ЗСУ під час контрнаступу та продовжить надавати допомогу українцям й у період холодів.

Чиновниця нагадала, що Америка здатна одночасно надавати допомогу і Києву, і Єрусалиму. Сінгх додала, що Конгрес США має ухвалити новий пакет військової допомоги для України, оскільки це єдиний спосіб продовжити підтримку країни.

Нагадаємо, Білий дім закликає Конгрес схвалити запит глави держави щодо виділення фінансування для Києва. Представник Адміністрації американського президента вказав на ризики затягування допомоги українцям.

Exit mobile version