Депутат Держдуми «удочерив» викрадену з Херсона дівчинку, змінивши їй ім’я та місце народження

Голова фракції «Справедлива Росія» Сергій Миронов, який прославився фотографіями з кувалдою ватажка «вагнерівців» Євгена Пригожина, «удочерив» викрадену з Херсона дівчинку. Маленькій українці депутат Державної Думи країни-агресора змінив особисті дані.

Депутат Держдуми РФ Сергій Миронов

Фото – vk.com/mironov_sergey

Голова партії «Справедлива Росія» та його дружина скоїли військовий злочин – «удочерили» викрадену українську дитину, інформує «НБН» із посиланням на «Важные истории».

Нова п’ята дружина політика Інна Варламова наприкінці літа минулого року приїхала на Херсонщину, звідки викрала двох дітей – дворічного Іллю Ващенка та десятимісячну Маргариту Прокопенко. До початку великої війни з РФ маленькі українці жили у Херсонському будинку дитини.

До приїзду дружини Миронова Маргарита лежала у лікарні із бронхітом. Після огляду дітей Варламовою до медустанови надходили дзвінки з вимогою виписати дітей, оскільки «та жінка» їх обрала і має намір відвезти у столицю РФ «для обстеження та реабілітації».

Вже у грудні скандальний російський політик незаконно став батьком викраденої дівчинки. Депутат Держдуми змінив маленькій українці особисті дані: назвав її Мариною Сергіївною Мироновою, а місцем народження малечі вказав російське місто Подольськ замість Херсона. Відомо, що батько Маргарити помер, а її мати позбавили батьківських прав, однак вона має інших родичів.

Як склалася доля Іллі ЗМІ нічого не відомо. У вересні цього року окупанти видали маленькому українцеві нове свідоцтво про народження. Згідно з документом, він знаходиться у Московській області.

Нагадаємо, пропагандистка Маргарита Симоньян висловилася про вбрання українки на конкурсі «Міс Всесвіт» та звинуватила ЗСУ у вбивстві дітей.

Exit mobile version