Не повинні боятися переговорів із росіянами – у МЗС Австрії похвалили рішення про допуск Лаврова на саміт ОБСЄ

Глава зовнішньополітичного відомства Австрії Александр Шалленберг похвалив рішення про допуск керівника МЗС Російської Федерації Сергія Лаврова на зустріч ОБСЄ у столиці Північної Македонії.

Сергій Лавров

Фото – ria.ru

У коментарі журналістам австрійський дипломат похвалив рішення про допуск соратника Путіна на зустріч ОБСЄ у Скоп’є, інформує «НБН» з посиланням на Puls 24.

Австрійський міністр повідомив, що минулого року він був єдиним західним керівником МЗС, який розкритикував відмову Польщі запросити главу зовнішньополітичного відомства держави-терориста на саміт організації.

Свою позицію Шалленберг пояснив тим, що Заходу небезпечно перебувати в ехокамері і він не повинен боятися сідати за стіл переговорів із представниками держави-терориста. Він додав, що виступає за дипломатію, яка, на його думку, здійснюється на зустрічах ОБСЄ.

Нагадаємо, щодо допуску Лаврова на саміт організації у Скоп’є висловилися у МЗС Франції. У відомстві розповіли, чи впливатиме участь путінського дипломата у заході ОБСЄ на міжнародну ізоляцію країни-агресора.

Exit mobile version