Лавров у Скоп’є образив журналістку та спрогнозував «розвал» ОБСЄ

Глава зовнішньополітичного відомства Російської Федерації Сергій Лавров відзначився хамською поведінкою на пресконференції у Скоп'є. Керівник МЗС країни-агресора образив німецьку журналістку та заговорив про розвал ОБСЄ.

Сергій Лавров

Фото – ria.ru

Під час пресконференції у Скоп’є російський дипломат повідомив, що йому байдужа доля ОБСЄ і він не має наміру боротися за її збереження. Кореспондентка німецького видання Deutsche Welle вирішила уточнити, чи означає заява Лаврова вихід РФ з організації, на що отримала хамську відповідь.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на видання «Європейська правда».

Путінський міністр зазначив, що не знає, де журналістка здобувала освіту, звинувативши її у викривленні його слів. Кореспондентка спростувала це, пояснивши главі МЗС Росії, що вона просто поцікавилася щодо планів Москви.

На це глава зовнішньополітичного відомства країни-агресора заявив, що у ФРН нібито «прийнято все розжовувати журналістам», а в Росії їм «залишають місце для інтерпретацій».

Також Лавров додав, що після останнього саміту ОБСЄ у Скоп’є шанси на збереження організації нібито стали ще нижчими.

Нагадаємо, під час виступу на зустрічі ОБСЄ міністр закордонних справ РФ попросив «дати йому спокій». Водночас, глави МЗС деяких країн покинули залу, щоб не слухати абсурдну промову представника Кремля.

Exit mobile version