Багато силових структур РФ вже розуміють, що їхня країна програла війну: Піонтковський озвучив два важливі чинники

У багатьох російських силових структурах вже назріває невдоволення війною, яку розпочав Путін. Саме так вважає політолог Андрій Піонтковський.

Андрій Піонтковський

Фото - liga.net

Як інформує «НБН», в ефірі телевізійного каналу «Еспресо» Піонтковський висловив думку, що серед багатьох силових структур Росії вже існує розуміє, що Російська Федерація пограла війну, розпочату проти Української держави.

За його словами, серед силовиків назріває невдоволення війною, що почалася Путіним.

Дослівно із заяви політолога:

Вкотре хотів би зазначити, що ми недооцінюємо сенс заколоту, який влаштував Пригожин. Адже ватажок ПВК «Вагнер» виступав не проти Шойгу чи Герасимова. Останні виступи Пригожина були абсолютно антивоєнними: «Не ми вигадали цю дурну війну». А свого останнього дня він взагалі говорив про те, що двадцять четвертого лютого жодної загрози для Донбасу від НАТО не було. Але ж справа не в Пригожині. Адже всім нам видно, що його підтримували дуже авторитетні військові, і ніхто з них – ні ФСБ, ні контррозвідка, ні ГРУ. Міноборони не виконали вранці 26-го наказ Путіна про знищення Пригожина. війни чи вбивств, вони про більш серйозні речі думають. У тому числі, як залишитись при владі.

Другим чинником, на думку політолога, є позиція КНР, яка прямо не підтримує так звану «Спеціальну військову операцію», і ситуація, що склалася на Близькому Сході.

Насамкінець Піонтковський пояснив таке:

Як мені здається, там США та Ізраїль готуються разом атакувати «Хезболла» та Іран. Адже не дарма там блукають дві авіаносні групи Штатів. І ось якщо вибити ще одного союзника Путіна – Іран, то це обвалить позиції російського диктатора всередині.

Нагадаємо, раніше ми вже писали, що рівень схвалення діяльності Путіна росіянами зріс до максимуму.

Exit mobile version