Російські ресурси оприлюднили деякі подробиці ліквідації Іллі Киви та озвучили відповідальних

Сьогодні надвечір українські та російські ресурси активно почали повідомляти про те, що на території Росії, у Московській області було знайдено бездиханне тіло екс-нардепа Іллі Ківи, що втік з України. Трохи пізніше деякі з російських ресурсів оприлюднили деякі деталі про те, що сталося, а також те, як і де жив Кива.

Ківа

Фото - liga.net

Як повідомляє «НБН», російський пропагандистський ТГ-канал Readovka пише, що тіло екс-народного депутата ВРУ Іллі Киви було знайдено на вулиці поблизу готелю «Велич Кантрі Клаб».

За даними видання, номер цього закладу коштує від 10 тисяч російських рублів на добу. Якщо це люкс – 24 тисячі російських рублів за 24 години перебування, а окремий будиночок – 7,7 тисячі рублів на добу.

Розташовується готель у підмосковному Супонєвому. Комплект «Велич Кантрі Клаб» включає готель і котеджне селище. Там і знайшли застреленим колишнього українського політика.

На околицях закладу розташований великий парк, де є безліч доріжок. Поки що немає жодної інформації про те, чи спіймано вбивцю. Співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини.

Незабаром цей ресурс, посилаючись на Reuters, написав, що відповідальність за вбивство Іллі Киви несе Служба безпеки України.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про ліквідацію Ківи у Підмосков’ї.

Exit mobile version