«Амністують» як Пригожина – Гіркін заявив, що боїться повторити долю ватажка ПВК «Вагнер»

Колишній «міністр оборони ДНР» Ігор Гіркін (Стрєлков) не виключає, що його можуть «прибрати», як олігарха, ватажка «вагнерівців» Євгена Пригожина. Також екс-офіцер ФСБ РФ пояснив свій арешт.

Ігор Гіркін (Стрєлков)

Фото – ria.ru

Терорист в інтерв’ю виданню Baza заявив, що кремлівський режим відчуває своє хитке становище. Гіркін переконаний, що спусковим гачком для його арешту стала внутрішня та зовнішня нестабільність держави, інформує «НБН».

За словами екс-офіцера ФСБ РФ, його взяли під варту за місяць після «маршу справедливості» ПВК «Вагнер». Військовий злочинець зізнався, що його лякає перспективна «амністії» подібно до загибелі олігарха, замість кримінального покарання.

Також колишній «міністр оборони ДНР» зазначив, що після винесення вироку у світі не буде місця, де його визнали б законослухняним громадянином. Гіркін нагадав, що на Заході його визнали терористом після вироку суду в Гаазі, а в Росії його «очікує слава екстреміста».

Нагадаємо, що у листопаді Гіркін у СІЗО написав листа, в якому проаналізував становище військ Путіна на фронті в Україні. Він заявив, що «друга армія світу» вже навесні стане менш здатною до наступів.

Exit mobile version