Лукашенко заявив, що Білорусь отримала всю обіцяну Росією ядерну зброю

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко повідомив, що Мінськ отримав всю обіцяну Російською Федерацією ядерну зброю. Також соратник агресора Володимира Путіна висловився щодо проведення військових навчань у РБ.

Олександр Лукашенко

Фото – belta.by

Нелегітимний глава Республіки Білорусь Олександр Лукашенко повідомив, що вся ядерна зброя Російської Федерації, яку Кремль планував передати Мінську, вже перебуває в країні.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на пресслужбу самопроголошеного президента РБ.

За словами білоруського диктатора, він отримав останнє постачання ядерної зброї з країни-агресора на початку жовтня. Соратник Путіна зазначив, що воно знаходиться «на своїх місцях у гарному стані».

Також нелегітимний глава РБ відповів на запитання, коли планується проведення найближчих військових навчань. Самопроголошений президент повідомив, що заходи бойового навчання відбуваються щодня, зокрема, у підрозділах ЗС Білорусі працюють колишні найманці ПВК «Вагнер», які «передають досвід».

Зазначимо, що на початку листопада моніторингова група «Беларускі Гаюн» повідомила про передачу Мінську компонентів тактичної ядерної зброї з Росії.

Exit mobile version