РосЗМІ озвучили нові дані щодо загибелі екіпажу ВДК “Новочеркаськ” назвавши зброю, з якої атакували судно

Виявляється, у момент удару ЗСУ по великому десантному кораблю "Новочеркаськ", що входить до складу російського флоту і перебував у бухті Феодосії, на його борту було значно більше персоналу, ніж повідомлялося спочатку. Також росЗМІ озвучили, з чого саме було атаковано судно.

Storm Shadow

Фото - mil.in.ua

Як інформує “НБН“, російське видання Astra поспішило повідомити, що на борту судна в момент ракетного удару ЗСУ перебували майже 80 моряків.

Джерела видання уточнюють, що під час атаки Сил оборони України по кораблю боєприпас потрапив у його носову частину. Унаслідок влучання стався сильний вибух, після чого виникла масштабна пожежа.

Зазначається в матеріалі про те, що в момент атаки на кораблі “Новочеркаськ” серед членів екіпажу перебували сімдесят сім моряків.

Дослівно з оприлюдненого повідомлення:

Згідно з первинними даними, щонайменше троє з них постраждали. Точної кількості тих, хто постраждав унаслідок удару, невідомо.

Проте вже невдовзі російське видання оновило інформацію щодо загиблих і постраждалих членів екіпажу внаслідок удару ЗСУ.

Зокрема, там зазначається:

Зниклими безвісти вважаються 33 моряки. Поранення дістали 23 людини. Один унаслідок атаки загинув. На місці атаки судна “Новочеркаськ” у порту Феодосії (Крим) було знайдено уламки ракети Storm Shadow. Сам корабель повністю вигорів і затонув.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що ударом по ВДК “Новочеркаськ” було завдано ушкоджень ще одному судну РФ, що стояло в порту Феодосії.

Exit mobile version