У РФ впала ракета окупантів: місцева влада знайшла абсурдне пояснення інциденту

У неділю, 31 грудня, на території Ставропольського краю РФ впала ракета «другої армії світу», місцеві припускають, що це могла бути крилата Х-101 або аеробалістична «Кинджал». Губернатор Володимир Володимиров спробував пояснити інцидент.

Падіння ракети ЗС РФ у Ставропольському краї

Фото - t.me/russianocontext/1625

В останній день 2023 року в районі станиці Новотроїцька Ставропольського краю впала ракета ЗС РФ невстановленого типу. Місцеві жителі зняли уламки озброєння. Відповідні фотографії опублікував Telegram-канал Russia no context, інформує «НБН».

Водночас, місцевий губернатор Володимир Володимиров спробував пояснити гучні звуки, схожі на вибухи, які чули жителі Ставрополя та інших прилеглих населених пунктів, запевняючи, що причин для паніки немає.

За словами путінського чиновника, люди нібито чули звук, який видають військові літаки ЗС РФ під час переходу на надзвук. Губернатор попередив жителів Ставропольського краю про те, що протягом дня вони можуть ще почути подібні «хлопки».

У Мережі припускають, що на території регіону могла впасти або була збита засобами ППО країни-агресора крилата ракета Х-101 або аеробалістична «Кинджал», якими окупанти атакують Україну.

Нагадаємо, що торік ракета Х-101 впала на території Волгоградської області РФ під час обстрілу України путінськими окупаційними силами.

Exit mobile version