Медведєв влаштував істерику через візит Сунака до Києва, згадавши про удари по «мирному» Бєлгороду

Колишній президент країни-агресора, перший заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв гнівно відреагував на візит британського прем'єр-міністра Ріші Сунака до столиці України. Соратник Путіна видав чергову порцію погроз та образ на адресу Сполученого Королівства.

Дмитро Медведєв

Фото – ria.ru

Традиційно Медведєв влаштував істерику у своєму Telegram-каналі. Колишньому лідеру росіян не сподобалося, що глава британського уряду прибув до Києва, щоб підписати з лідером українців Володимиром Зеленським угоду про співпрацю у сфері безпеки, інформує «НБН».

Заступник голови Ради безпеки РФ поцікавився, як би Захід поставився до того, що делегація Сунака потрапила під удар касетними боєприпасами в центрі української столиці, як це сталося з російським Бєлгородом, де нібито цілилися у мирних жителів.

Соратник кремлівського диктатора назвав британців «нахабними» та «одвічними ворогами» росіян. Скандальний політик додав, що розміщення «офіційного військового контингенту» Сполученого Королівства на території України нібито означатиме, що Лондон оголосив війну державі-терористу.

Нагадаємо, що під час візиту до Києва Сунак оголосив про надання Києву військової допомоги від Великобританії на суму 2,5 мільярдів фунтів стерлінгів. ЗМІ розповіли, яку зброю отримає Україна.

Exit mobile version