Постпред Ізраїлю в ООН осадив Лаврова за випад у бік Заходу через постачання зброї Україні

Постійний представник Ізраїлю при ООН Гілад Ердан осадив главу Міністерства закордонних справ Російської Федерації Сергія Лаврова за звинувачення у бік Заходу у «продовженні» війни в Україні за допомогою постачання зброї. Політик нагадав, що країна-агресор вбиває українців безпілотниками, які отримує від Ірану.

Постпред Ізраїлю в ООН Гілад Ердан

Фото – apnews.com

Під час засідання у Раді Безпеки ООН представник Ізраїлю осадив главу МЗС країни-агресора. Ердан відреагував на звинувачення путінського міністра на адресу Заходу, який, за його словами, наданням зброї Україні «підштовхує» її до продовження війни з РФ.

Керівник зовнішньополітичного відомства держави-терориста заявив, що союзники Києва повинні припинити допомагати йому для «встановлення справедливості», інформує «НБН».

Ізраїльський політик нагадав, що російські війська атакують мирних жителів України дронами-камікадзе, які Москва отримує від Тегерану. Постпред переконаний, що іранський терор «досягне всіх нас».

Нагадаємо, радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк прокоментував виступ Лаврова в Радбезі ООН. Чиновник обурений тим, що представникам РФ досі дають слово у міжнародних організаціях.

Exit mobile version