Путін озвучив кількість військ РФ, які зараз воюють в Україні

Глава країни-агірессора Російської Федерації Володимир Путін оцінив кількість російських військових, які зараз беруть участь у боях на території України. Згідно з його оцінкою, зараз на фронті воюють понад півмільйона військових РФ. 

Володимир Путін

Фото - rbc.ru

Як інформує “НБН“, про це йдеться в матеріалі “Радіо Свобода“.

Так, російський диктатор Путін оцінив чисельність солдатів РФ, які станом на сьогодні беруть участь у бойових діях в Україні. За його словами, це майже 600 тисяч солдатів РФ. Це практично половина від штатної чисельності армії Росії. Також ця кількість майже дорівнює офіційно названій кількості контрактників.

Згідно з указом Путіна, який він підписав у грудні, штатна чисельність військовослужбовців РФ у російській армії збільшилася на 130 тисяч осіб до 1320000, зокрема 130 тисяч призовників. Інакше кажучи, за даними Путіна, на території України в боях беруть участь майже 45 відсотків штатної кількості військових Росії. При цьому оцінка Путіна не піддається незалежній перевірці і може відрізнятися від дійсності.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що Росія не може продати свою нафту, завантажену в 14 танкерів через санкції Заходу.

Exit mobile version