Єдиний спосіб – глава МЗС Литви розповів, що допоможе зупинити Путіна

Керівник Міністерства закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс вважає, що кремлівський диктатор Володимир Путін у своїй експансіоністській ідеї не зупиниться, доки його не зупинять. Для цього Російська Федерація має зазнати поразки у війні проти України.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

Глава зовнішньополітичного відомства Литви в інтерв’ю виданню «РБК-Україна» висловив упевненість у тому, що російський лідер сам не зупиниться, доки його не зупинять, інформує «НБН».

Дипломат переконаний, що єдиний спосіб зупинити кремлівського диктатора та бути впевненим, що експансіоністську ідею Путіна зупинено – допомогти Україні перемогти у війні проти РФ.

Міністр наголосив, що дії російських окупантів небезпечні не лише для українців, а й загрожують іншим країнам – державам Балтії, Молдові та Грузії. Глава МЗС звернув увагу на слова начальника Генерального штабу Норвегії, який заявив, що члени НАТО мають бути готовими до справжньої війни.

Також в інтерв’ю дипломат озвучив свої припущення щодо зволікання західних держав із наданням допомоги Україні. На думку міністра, для цього є дві причини.

Exit mobile version