Потрібно терміново проводити переговори – Соловйов розмріявся про створення військового альянсу РФ з Іраном, КНДР та Китаєм

Рупор путінського режиму Володимир Соловйов заявив про необхідність створення нового військового блоку. На думку псевдожурналіста, до альянсу мають увійти Російська Федерація, Північна Корея, Іран та Китайська Народна Республіка. Пропагандист вважає, що Москва має терміново проводити переговори з представниками цих держав.

Володимир Соловйов

Фото – tass.ru

В ефірі свого пропагандистського шоу «Вечір із Володимиром Соловйовим» рупор путінського режиму заявив, що Росія, КНДР, КНР та Іран мають об’єднатися для створення військового альянсу, інформує «НБН» із посиланням на Telegram-канал ЦПД.

За словами псевдожурналіста, нібито на Заході зрозуміють, що їм доведеться мати справу зі «світовою більшістю». Пропагандист вважає, що якщо за 150 мільйонами громадян країни-агресора стануть півмільярда китайців – буде «зовсім інша справа».

Соловйов заявив, що Москва для створення військового блоку має терміново проводити переговори з Пекіном, Тегераном та Пхеньяном.

Зазначимо, що РФ та КНР близькі до створення військового альянсу, про що раніше заявляли політологи. Про це свідчать різні фактори, зокрема Кремль передав Пекіну технології підводних човнів, системи ППО С-400, літаки Су-25 та гелікоптери Мі-17.

Крім цього, РФ та Китай домовились про співпрацю у сфері розвитку високотехнологічної зброї. Також країни почали проводити спільні військово-морські навчання у Японському морі.

Раніше Соловйов «спрогнозував» початок війни Заходу проти Росії.

Exit mobile version