РФ намагається пробити лінію оборони ЗСУ в напрямку населеного пункту Часів Яр: озвучено ключову ціль ворога на Бахмутському напрямку

Начальник прес-служби оперативно-стратегічного угруповання "Хортиця" Ілля Євлаш повідомив про ситуацію на Бахмутському та Лимано-Куп'янському напрямках.

Окупанти

Фото - iz.ru

Як інформує “НБН” із посиланням на “Укрінформ“, в ефірі національного телемарафону Євлаш зазначив таке: 

Ситуація в смузі угруповання “Хортиця” залишається стабільно напруженою. Ворожі сили окупантів активно продовжують перекидати власні резерви на лінію зіткнення. Зокрема, на Бахмутському напрямку однією з ключових цілей ворога залишається пробиття нашої лінії оборони в напрямку населеного пункту Часів Яр. 

За його словами, на Бахмутському напрямку ворожі сили завдали 415 ударів по позиціях Збройних сил України. Нашим захисникам вдалося ліквідувати сто окупантів, а також 48 одиниць озброєння та міської техніки противника. 

На Лимано-Куп’янському напрямку ворожі сили ведуть активні наступальні дії. Відбуваються бойові зіткнення. Упродовж минулої доби українським захисникам одинадцять разів довелося відбивати ворожі атаки. Ворог також застосовував авіацію п’ять разів. За добу на цьому напрямку було ліквідовано 111 окупантів РФ.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що один із військовополонених РФ шокований кількістю втрат російсь3кої армії на фронті в Україні.

Exit mobile version