Зникнення Мі-8 над Онезьким озером: ЗМІ повідомили, що сталося з російським гелікоптером і показали фото

У Республіці Карелія зник Мі-8 російського Міністерства з надзвичайних ситуацій. Як виявилося, гелікоптер, який зник з радарів 4 лютого, впав і затонув в Онезькому озері. ЗМІ показали кадри з місця інциденту.

Російський гелікоптер Мі-8

Фото – ria.ru

Місцеві Telegram-канали пишуть, що в неділю ввечері, 4 лютого, Мі-8 МНС РФ, який вилетів із аеропорту «Піски» до аеропорту «Витегра», зник з радарів у районі села Дерев’яне Пріонезького району, інформує «НБН».

Під час тренувального польоту зв’язок із екіпажем гелікоптера обірвався, до пункту призначення Мі-8 не прибув. На його пошуки було відправлено рятувальників.

Повідомляється, що Мі-8 зазнав катастрофи. Під час падіння він пробив лід і пішов на дно. У воді перестав працювати аварійний маяк повітряного судна, що ускладнило його пошуки. Уламки гелікоптера виявили за 10 кілометрів від села в Онезькому озері, глибина в місці падіння становить близько 50 метрів.

ЗМІ зазначають, що, ймовірно, всі троє членів екіпажу загинули під час падіння Мі-8. Глава Республіки Карелія Артур Парфєнчиков повідомив, що поки їх тіла не були знайдені.

Нагадаємо, 24 січня під Бєлгородом впав Іл-76. Слідчий комітет РФ стверджує, що по військово-транспортному літаку «вдарили ЗСУ».

Exit mobile version