Медведєв пригрозив влаштувати «апокаліпсис» у разі війни Росії з НАТО

Колишній президент країни-агресора, заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв, прокоментував обговорення в країнах НАТО можливої війни з РФ. Соратник Путіна традиційно взявся погрожувати Заходу «апокаліпсисом».

Дмитро Медведєв

Фото – ria.ru

Експрезидент РФ у своєму Telegram-каналі висловився щодо заяв лідерів країн-членів НАТО стосовно підготовки Альянсу до можливої війни з державою-терористом, інформує «НБН».

За словами соратника Путіна, Москва нібито неодноразово говорила, що Росія не вступатиме у військовий конфлікт із військово-політичним блоком та Євросоюзом. Медведєв вважає, що глави держав продовжують «небезпечну балаканину» на цю тему, щоб відвернути увагу виборців та пояснити їм фінансову підтримку України.

Скандальний політик звинуватив європейських лідерів у брехні, оскільки війна РФ з Альянсом «піде не за сценарієм спецоперації». Колишній лідер росіян визнав, що військові потенціали його країни і НАТО непорівнянні, тому відповідь держави-терориста буде «асиметричною».

Заступник голови Радбезу Росії заявив, що для «захисту територіальної цілісності», окупанти застосують крилаті та балістичні ракети зі «спеціальними боєголовками», влаштувавши «апокаліпсис». Медведєв додав, що з цієї причини на Заході мають «говорити гірку правду» своїм виборцям.

Раніше соратник Путіна обурився через указ Зеленського про історично населені українцями території РФ.

Exit mobile version