Пєсков пояснив, чому Путін відмовляється давати інтерв’ю західним ЗМІ

Представник Адміністрації російського президента Дмитро Пєсков пояснив чому кремлівський диктатор Володимир Путін дав інтерв'ю трампісту Такеру Карлсону, при цьому відмовляється спілкуватися з представниками західних ЗМІ.

Володимир Путін і Дмитро Пєсков

Фото – rbc.ru

У середу, 7 лютого, речник Путіна заявив, що Кремль отримує багато заявок від західних журналістів на інтерв’ю з главою РФ. Як пояснив Пєсков, представники цих ЗМІ нібито навіть не намагаються виглядати неупереджено, висвітлюючи події, інформує «НБН» із посиланням на Kreschatic.

Прессекретар російського лідера заявив, що у президента-агресора немає бажання спілкуватися із західними телеканалами та великими виданнями, крім того, у Москві вважають, що від цього не буде жодної користі.

Представник Кремля зазначив, що Путін погодився надати інтерв’ю Такеру Карлсону, оскільки його позиція відрізняється від позиції західних колег. Речник глави РФ заперечує, що трампіст займає проросійську позицію, заявивши, що вона нібито проамериканська.

Нагадаємо, що ЗМІ прокоментували критику Карлсона на адресу західної преси, заявивши, що він виконує вказівки російської влади.

Exit mobile version