Ми прицілилися в під’їзд, якщо не в цей, то в сусідній точно прилітає – військові РФ на телебаченні хизуються своєю високоточною зброєю, яка прилітає в житлові будинки  

На одному з російських пропагандистських телевізійних каналів "Звезда" капітан ракетного судна зізнався, як точно влучають бойові ракети, випущені цим чи іншим судном, зокрема "Циркон", які з похибкою максимум в один під'їзд потрапляють у багатоквартирні житлові будинки з мирним населенням. Інакше кажучи, після такого інтерв'ю, взятого у військового кореспондента телеканалу РФ, усі офіційні заяви російської влади про те, що армія РФ не завдає ударів по мирному населенню України, зводяться до нуля.

Фрегат

Фото - screenshot

Як інформує “НБН“, уривок відео з ефіру російського телеканалу на своїй сторінці в Телеграм оприлюднив український журналіст і блогер Денис Казанський.

На відео зафіксовано, як Ігор Крохмаль, командир фрегата “Адмірал флоту Радянського Союзу Горшков”, розповідає ведучому російського телеканалу “Зірка” про точність влучання ракет, зокрема й таких, як “Циркон”, у багатоквартирні будинки, де проживають не хто інший, як мирні жителі.

Природно, після таких заяв усі слова офіційної влади РФ про те, що війська Росії не завдають ударів по мирному населенню України, є неправдивими.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що ворог перекидає під Куп’янськ нові сили, намагаючись заповнити масштабні втрати.

Exit mobile version