«Перевірка» затягнеться ще на 14 днів: російські слідчі вигадали новий привід, щоб не віддавати тіло Навального

У Російській Федерації 16 лютого заявили про смерть політика Олексія Навального у колонії. Досі слідчі не видали тіло особистого ворога Путіна його матері та не планують робити це ще два тижні нібито для проведення «хімічної експертизи».

Олексій Навальний

Фото – ria.ru

Прессекретарка опозиціонера Кіра Ярмиш на своїй сторінці в соцмережі Х написала, що російські слідчі, як і раніше, відмовляються видати тіло Навального його матері та адвокатам, інформує «НБН».

За словами представниці політика, слідчі повідомили, що не віддадуть тіло опозиціонера ще 14 днів, нібито у цей період будуть проводити «хімічну експертизу».

Ярмиш переконана, що у країні-агресорі хочуть приховати сліди вбивства особистого ворога Путіна, тому навмисно затягують із видачею його тіла родичам. Вона додала, що «хімічна експертиза», яка нібито затягнеться на два тижні, – знущання та неприкрита брехня.

Нагадаємо, представники російських ЗМІ попросили речника Путіна прокоментувати питання видачі тіла Навального його матері. Дмитро Пєсков висловився щодо розслідування обставин смерті особистого ворога кремлівського диктатора.

Exit mobile version