Нетаньяху заявив, що США недостатньо підтримують Ізраїль, висловившись про переговори з ХАМАСом

Глава уряду Ізраїлю Біньямін Нетаньяху звинуватив США у недостатній підтримці його країни, яка бореться з палестинською терористичною організацією ХАМАС. Також прем'єр-міністр висловився про переговори Єрусалима із бойовиками.

Біньямін Нетаньяху

Фото – theguardian.com

Глава ізраїльського уряду вважає, що американці чинили б так само, як громадяни його країни, якби зазнали атаки терористів. Нетаньяху переконаний, що США боролися б проти бойовиків тими ж методами і зробили б навіть більше.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на CBS News.

За словами прем’єр-міністра, Єрусалим продовжує працювати над звільненням заручників, незважаючи на те, що представники ХАМАСу на переговорах «перебувають на іншій планеті».

Нетаньяху нагадав, що мета Ізраїлю – знищити палестинську терористичну організацію, що гарантуватиме відсутність загрози для країни з боку Сектору Газа. Політик наголосив, що у його державі настане мир виключно після перемоги над бойовиками.

Раніше Нетаньяху попередив громадян Ізраїлю, що на їхню країну чекає довга і важка війна проти ХАМАСу. Прем’єр пообіцяв, що палестинські терористи зазнають поразки.

Exit mobile version