Путін у посланні до Федеральних зборів РФ заявив, що пишається війною проти України

У четвер, 29 лютого, під час виступу перед Федеральними зборами РФ кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що він пишається війною проти України, зокрема, окупацією Криму. Також президент-агресор видав, що так звану «спецоперацію» підтримує абсолютна більшість росіян.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

У посланні до Федеральних зборів РФ глава Кремля очікувано заговорив про вторгнення в Україну. Військовий злочинець заявив, що він пишається десятиліттям «руської весни» та захопленням Кримського півострова, інформує «НБН».

За версією Путіна, так звану «СВО» підтримує абсолютна більшість громадян Російської Федерації, і люди «непохитні у своєму виборі». Диктатор видав, що окупанти на передовій в Україні знають, що «з ними вся країна».

Глава Кремля зазначив, що росіяни «не дозволили розірвати на частини» свою країну та «зберегли її єдність». Вкотре президент-агресор цинічно заявив, що нібито РФ не розпочинала війну на сході України, проте «зробить усе, щоб її закінчити».

Раніше Путін виступив на «Форумі майбутніх технологій». Диктатор розповідав співгромадянам про імпортозаміщення та згубний вплив західних країн у костюмі елітного італійського бренду, на що звернули увагу у Мережі.

Exit mobile version