Медведєв назвав Україну «невід’ємною частиною РФ» і висловився про кордони Росії

Колишній президент країни-агресора, заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв назвав Україну «невід'ємною частиною» держави-терориста. Також скандальний політик процитував кремлівського диктатора Володимира Путіна, висловившись про кордони Росії.

Дмитро Медведєв

Фото – ria.ru

Під час виступу на форумі «Всесвітній фестиваль молоді» у Сочі, який організували за наказом глави Кремля, Медведєв відзначився абсурдними висловлюваннями, повідомляє «НБН» із посиланням на російську пропагандистську агенцію «ТАСС».

Зокрема, соратник Путіна заявив, що території на обох берегах Дніпра нібито є «невід’ємною частиною» країни-агресора, а Україна – це «безумовно РФ».

Колишній лідер росіян зазначив, що важливо усвідомити, де і як окреслені кордони держави-терориста зараз і якими вони можуть бути у майбутньому. Заступник голови Ради безпеки процитував главу Кремля, який раніше заявляв, що кордони Росії нібито ніде не закінчуються, натякаючи на військові плани Москви щодо захоплення інших держав.

Раніше Медведєв пропонував депортувати українців, які не раді «визволителям», із тимчасово захоплених територій до Сибіру. В ISW пояснили, що стоїть за такими закликами скандального політика.

Exit mobile version