Є план завершення війни РФ проти України, але без грошей для Києва: Орбан зробив заяву після зустрічі з Трампом

Угорський прем'єр-міністр озвучив сценарій, за яким у разі перемоги на президентських виборах у США Дональд Трамп має намір покласти край війні в Україні.

Віктор Орбан

Фото - liga.net

Так, у разі, якщо колишній американський лідер Дональд Трамп повернеться до влади після президентських виборів у США, він не має наміру фінансувати підтримку України, яка протистоїть агресії РФ. Однак, незважаючи на це, у Трампа нібито є план завершення цієї війни. Як інформує “НБН“, про це під час інтерв’ю угорському телебаченню заявив прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, який нещодавно відвідав Флориду, де зустрічався з Трампом, як кандидатом у президенти США.

Орбан зазначив, що Дональд Трамп нібито розповів йому про те, що він має “докладні миротворчі плани” щодо війни Росії проти України. Однак зміст цих планів угорський прем’єр-міністр не озвучив. Підкреслив він тільки те, що вони збігаються з позицією Будапешта.

При цьому Орбан додав, що якщо Трамп переможе на президентських виборах у США, він не має наміру підтримувати Україну.

Угорський прем’єр пояснив логіку Трампа так:

У разі якщо Америка не дасть грошей, самі європейці не зможуть профінансувати цю війну і тоді війна закінчиться.

Ба більше, як підкреслив Орбан, Дональд Трамп також не планує надавати допомогу Європі з посиленням оборони, про що неодноразово раніше публічно заявляв і сам екс-президент Штатів.

Нагадаємо, раніше Трамп грубо обізвав Байдена, заявивши, що Путін знає, що він може з ним впоратися.

Exit mobile version