Кремль “викинув за борт” головнокомандувача ВМФ РФ Євменова: кого призначено на його посаду

Стало відомо про те, що в Росії нібито відправили у відставку головнокомандувача військово-морського флоту Миколу Євменова. Як відомо, на цій посаді він перебував із травня 2019-го.

Екс командувач ВМФ РФ

Фото - ria.ru

Як інформує “НБН“, цю інформацію оприлюднили сьогодні російські засоби масової інформації.

Зазначається, що після того, як відбулася відставка Євменова, обов’язки головкому ВМС Росії покладено на командувача Північного флоту Олександра Моїсеєва. 

Російські засоби масової інформації стверджують, що призначення Моїсеєва “вже було доведене до особового складу”, проте звільнений Євменов поки що значиться на сайті Міністерства оборони головнокомандувачем.

У повідомленні одного зі ЗМІ йдеться, що незважаючи на те, що він продовжує ще значитися на сайті Міноборони, в Адміралтействі думка є однозначною. Усі переконані, що до свого кабінету він не повернеться більше. 

Поки що режим РФ офіційно не робив жодної заяви про зміну головкома ВМФ Росії.

Посаду головнокомандувача ВМФ Росії з травня 2019 року обіймав саме Євменов. Після того, як почалося повномасштабне вторгнення в Україну, Євменов потрапив під санкції Сполучених Штатів Америки, ЄС, Сполученого Королівства та інших.

Наостанок додамо, що ця відставка була здійснена на тлі вагомих втрат Чорноморського флоту Росії поблизу півострова Крим.

Нагадаємо, не так давно ми вже писали про те, що бійці ГУР знищили в Криму судно “Сергій Котов”.

Exit mobile version