Гендиректор Rheinmetall Армін Паппергер має намір відкрити в Україні щонайменше 4 заводи з виробництва зброї

Гендиректор збройового концерну у ФРН Rheinmetall Армін Паппергер, чотирнадцятого березня під час презентації результатів діяльності компанії за 2023 рік, оголосив про плани створити на території Української держави щонайменше чотири заводи.

Завод

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, про це йдеться в матеріалі AFP.

Згідно зі словами Паппергера, заводи Rheinmetall в Україні вироблятимуть снаряди, військову техніку, порох, а також зенітну зброю.

Наразі Україна є зараз вельми важливим партнером для нас. Ми бачимо тут потенціал від двох до трьох мільярдів євро продажів на рік, – підкреслив гендиректор заводу Rheinmetall.

Протягом минулого місяця найбільший виробник у Німеччині військової техніки вже оголосив про угоду з українською компанією з виробництва артилерійських снарядів в Україні.

За всіма очікуваннями, будівництво заводу має розпочатися найближчим часом.З міркувань безпеки, про розташування заводу інформація розголошуватися не буде.Однак точно відомо, що він буде створений за зразком заводу з виробництва боєприпасів, який Rheinmetall будує в Німеччині.

Під час презентації генеральний директор концерну озвучив інформацію про рекордні продажі компанії в 7,2 мільярда євро у 2023 році. Цього року, як додав Паппергер, концерн має перевищити показник у десять мільярдів євро.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про переговори між Зеленським та Олафом Шольцем.

Exit mobile version