Пєсков звинуватив США у брехні щодо ядерних заяв Путіна

Речник кремлівського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Білий дім висмикнув із контексту висловлювання президента-агресора щодо застосування Росією ядерного озброєння.

Дмитро Пєсков

Фото – rbc.ru

Представник АП РФ заявив, що президент в інтерв’ю пропагандисту Дмитру Кисельову нібито говорив про умови, за яких застосування РФ ядерного озброєння буде «неминучим», повідомляє «НБН» з посиланням на пропагандистське агентство «РИА Новости».

За версією прессекретаря російського лідера, в Адміністрації Байдена нібито «висмикнули з контексту» висловлювання диктатора про ядерне озброєння. Представник Кремля заявив, що «жодних погроз не було» і глава держави «просто відповідав на запитання» Кисельова.

Речник Путіна звинуватив Вашингтон у тому, що він нібито свідомо опустив висловлювання президента-агресора про те, що йому «ніколи не спадало на думку» завдавати ядерного удару, незалежно від ситуації на полі бою.

Нагадаємо, що в інтерв’ю топ-пропагандисту Кремля лідер росіян заявив про готовність його країни до ядерної війни. Крім того, диктатор хвалився «більш сучасною» ніж у США тріадою озброєнь.

Exit mobile version