Макрон закликав до олімпійського перемир’я: що Путін відповів на слова президента Франції

Глава Кремля Володимир Путін цинічно прокоментував заклик французького лідера Еммануеля Макрона до олімпійського перемир'я, видавши абсурдну заяву щодо відносин РФ з Україною.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

Французький президент закликав Кремль припинити бойові дії на українській території під час Олімпійських ігор у Парижі. Російський диктатор заявив ЗМІ, що він нібито не знає про відповідну заяву Макрона, повідомляє «НБН» з посиланням на пропагандистське агентство «РБК».

За словами російського лідера, Москва нібито виступає за мирний діалог із Києвом, проте тільки не тому, що у нього «закінчуються патрони». Путін зазначив, що РФ готова до переговорного процесу з Україною, якщо та хоче «вибудувати мирні добросусідські відносини», а не на півтора-два роки взяти перерву для переозброєння.

Президент-агресор звинуватив західних політиків у тому, що вони нібито спотворюють сенс олімпійського руху та підривають основи міжнародного спорту.

Зазначимо, що також диктатор заявив, що хоче створити на українській території «санітарну зону» і пригрозив бійцям Легіону «Свобода Росії», РДК та Сибірського батальйону.

Exit mobile version