У РФ стартував весняний призов 150 тисяч строковиків: що планує Путін

На території країни-агресора стартував черговий весняний призов. Починаючи з першого квітня поточного року, на строкову службу в армію окупантів планують залучити 150 000 громадян віком від вісімнадцяти до тридцяти років.

Мобілізовані росіяни

Фото - censor.net

Як інформує “НБН“, у коментарі LIGA.net військовий експерт із Центру Разумкова Олексій Мельник зазначив, що цьогорічний призов – складова загальної мобілізації в Росії.

Водночас військовий аналітик, засновник БО “Реактивна пошта” Павло Нарожний додав, що для України це один із маркерів того, що російський диктатор Володимир Путін має намір продовжувати велику війну і перевірену тактику м’ясних штурмів.

Своєю чергою військове керівництво держави-окупанта обіцяє, що російських призовників не відправлятимуть на окуповані землі Української держави і вони не братимуть участі в бойових діях.

Однак, як наголосив військово-політичний оглядач групи Інформаційний спротив Олександр Коваленко, залишається певний елемент інтриги в тому, чи опиняться ці сто п’ятдесят тисяч окупантів на території України саме в статусі строковиків, де вони проходитимуть службу. 

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, на чому зосередився Кремль після того, як був переобраний Путін.

Exit mobile version