Радник Трампа назвав фейком опубліковані у ЗМІ «деталі мирного плану» експрезидента США щодо України

Радник виборчої кампанії колишнього американського лідера Дональда Трампа Джейсон Міллер заявив, що матеріал видання The Washington Post, у якому нібито розкриваються подробиці «мирного плану» політика щодо України – фейк.

Дональд Трамп

Фото – ap.org

В інтерв’ю The New York Post радник ексглави США заявив, що стаття The Washington Post про нібито деталі «мирного плану» Трампа щодо завершення війни в Україні – фейкова новина, інформує «НБН».

За словами Міллера, опонент Байдена не погодиться на жодний мирний план, поки не відбудеться його повернення до Білого дому, і він не зможе зважити всі варіанти. Радник колишнього лідера американців звинуватив журналістів у тому, що вони просто вигадали інформацію про подробиці «мирного плану» Трампа.

Він додав, що нинішній президент США «говорить про продовження вбивств», а його суперник на виборах нібито «єдиний, хто говорить про припинення вбивств».

Зазначимо, у статті The Washington Post йшлося про те, що Трамп нібито хоче підштовхнути Київ до поступок Москві та передачі українських територій під контроль російського керівництва, зокрема Криму, Донецької та Луганської областей.

Раніше стало відомо про перспективу передачі контактної групи «Рамштайну» під контроль НАТО для захисту від впливу Трампа у разі його повернення до влади у Штатах.

Exit mobile version