Байден повідомив, коли підпише законопроект про допомогу Україні, згадавши ХАМАС та Путіна

Американський лідер Джо Байден повідомив, коли підпише законопроект про надання військової допомоги Україні, згадавши про протистояння агресії терористів ХАМАСу та кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Джо Байден

Фото – AFP / BRENDAN SMIALOWSKI

Глава США пообіцяв підписати законопроект про виділення допомоги Україні в середу, 24 квітня, як тільки відповідний документ буде у нього на столі, щоб постачання необхідної ЗСУ зброї та обладнання розпочати вже цього тижня.

Про це інформує «НБН» із посиланням на сайт Білого дому.

За словами американського президента, Україна, яку щодня обстрілюють російські окупанти, та Ізраїль, який нещодавно зазнав масованої атаки з боку Ірану, потребують допомоги. Закони про підтримку цих країн, як підкреслив Байден, зроблять Штати і світ безпечнішими.

Глава США додав, що Вашингтон підтримує своїх друзів, які захищаються від терористів, таких як палестинські бойовики ХАМАС, та тиранів, таких як президент-агресор Володимир Путін.

Нагадаємо, що голова МО РФ Сергій Шойгу погрожує посилити атаки на Україну у відповідь на допомогу США. Аналітики ISW прокоментували заяви путінського міністра.

Exit mobile version