ЗМІ з’ясували реальну причину затримання заступника Шойгу

У РФ затримали заступника глави Міністерства оборони країни-агресора Тимура Іванова у справі про хабарі у великому розмірі. Проте ЗМІ назвали реальну причину арешту чиновника.

Тимур Іванов

Фото – ria.ru

Видання «Важные истории», посилаючись на близькі до ФСБ джерела, заявило, що заступника Шойгу, який обіймав цю посаду 8 років, насправді заарештували за підозрою у державній зраді, пише «НБН» із посиланням на Kreschatic.

Співрозмовник ЗМІ розповів, що заяви про арешт чиновника у справі про хабар – це для громадськості, оскільки поки що Кремль не хоче говорити про держзраду на публіці, адже це стане великим скандалом.

Друге джерело запевнило, що кремлівський диктатор наказав взяти під варту заступника голови Міноборони, після того, як його переконали, що йдеться саме про державну зраду. За корупцію Іванова не затримували б.

Відомо, що справою заступника Шойгу займається ФСБ, його або посадять за хабарі і «доб’ють» у місцях позбавлення волі, або перекваліфікують звинувачення на держзраду.

Речник Путіна Дмитро Пєсков, коментуючи матеріал видання, закликав довіряти офіційній інформації. Представник АП РФ назвав статті журналістів на цю тему «спекуляціями».

Нагадаємо, у Німеччині заарештували двох агентів російських спецслужб, які готували диверсії на військових об’єктах.

Exit mobile version