Глава МЗС Польщі висловився щодо можливості Варшави відправити свої війська в Україну

Керівник Міністерства закордонних справ Польщі Радослав Сікорський висловився щодо готовності Варшави відправити своїх військовослужбовців в Україну. Дипломат заявив, що його країна не повинна виключати таку можливість.

Глава МЗС Польщі Радослав Сікорський

Фото – ЕРА

Глава польського зовнішньополітичного відомства вважає, що Варшава не повинна виключати відправку своїх військовослужбовців в Україну. При цьому міністр не уточнив, із якою метою керівництво Польщі може піти на такий крок.

Про це повідомляє «НБН» із посиланням на агентство Reuters.

Журналісти нагадали, що країни-партнери Києва висловлювали готовність надавати Силам оборони зброю для боротьби із російськими загарбниками. При цьому союзники відкидали відправлення своїх військ в Україну.

Польський дипломат вважає, що Варшава не повинна виключати можливість такого кроку і залишити кремлівського диктатора Володимира Путіна у думках щодо її намірів.

ЗМІ нагадало, що раніше глава МЗС Польщі називав «немислимою» появу збройних сил Північноатлантичного Альянсу на українській території.

Як повідомлялося, минулого тижня колишній глава Міноборони США Роберт Гейтс висловився щодо відправлення військ НАТО в Україну.

Exit mobile version