У Москві вбили колишнього соратника Гіркіна, який очолював «міліцію» Краматорська

Російські ЗМІ повідомили про вбивство колаборанта Дениса Безпроскурного у Москві. Колишнього «начальника міліції» Краматорська зарізали японським мечем.

Російська поліція

Фото – ria.ru

Російські Telegram-канали повідомили, що у столиці країни-агресора було вбито зрадника України, якого у 2014 році терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) призначив на посаду «глави міліції» Краматорська, інформує «НБН».

ЗМІ пишуть, що Безпроскурного зарізали катаною. Колаборант разом зі своєю співмешканкою Наталією прийшов на зустріч до колишнього чоловіка жінки «про щось поговорити». Біля одного з житлових будинків недруг соратника Гіркіна вдарив його в груди японською зброєю.

Уродженця України, який 10 років тому пішов на співпрацю з російськими окупантами, доставили до одного з медичних закладів Москви. Колаборант помер у лікарні від отриманих ран.

Вбивця Безпроскурного зізнався, що він спеціально взяв катану із собою на зустріч із колишнім «начальником міліції» Краматорська, як він пояснив, для самооборони.

Нагадаємо, у квітні у тимчасово захопленому Старобільську на Луганщині невідомі підірвали авто колаборанта Валерія Чайки, ліквідувавши зрадника України.

Exit mobile version