Все це блеф – Путін назвав «нікчемною» угоду про безпеку між Україною та США

Кремлівський диктатор Володимир Путін прокоментував угоду про безпеку між Україною та США. Лідер росіян назвав відповідний документ «нікчемним», заявивши, що Київ нібито не мав повноважень на його підписання.

Володимир Путін

Фото - ria.ru

У ході зустрічі з керівництвом МЗС РФ у п’ятницю, 14 червня, Путін заявив, що у підписанні договору про безпеку між Україною та США «є політична та пропагандистська складова», інформує «НБН» з посиланням на російське агентство «Интерфакс».

За словами глави Кремля, США та їхні «сателіти» таким чином вирішили підтримати своїх «ставлеників» і «надати їм легітимності». Лідер росіян зазначив, що Київ нібито не має повноважень на підписання таких документів, і в Штатах, якщо проводитимуть серйозну експертизу юридичної складової угоди, порушать відповідне питання.

«Мені здається, що все це блеф», – заявив диктатор, назвавши угоду про безпеку між Україною та США «нікчемною».

Зазначимо, що також на зустрічі Путін заявив, що РФ оголосить про припинення вогню в Україні, якщо її керівництво віддасть окупантам території Донбасу, Херсонщини та Запоріжжя. Крім того, глава Кремля назвав інші умови для того, щоб Москва погодилася на переговори щодо завершення війни.

Exit mobile version