В ISW розкрили, з якою метою Путін стимулює інтерес Заходу до переговорів щодо України

У вашингтонському Інституті вивчення війни пояснили, з якою метою кремлівський диктатор Володимир Путін стимулює інтерес західних держав до мирних переговорів стосовно завершення війни російсько-української війни.

Володимир Путін

Фото – delfi.lt

В аналітичному матеріалі ISW зазначається, що глава Кремля не зацікавлений у сумлінному діалозі стосовно завершення війни в Україні. Путін стимулює інтерес Заходу до переговорів, щоб схилити його до поступок, які порушать суверенітет Української держави, інформує «НБН».

За словами американських експертів, у найближчому майбутньому беззмінний лідер росіян навряд чи змінить свою позицію щодо участі РФ у сумлінному переговорному процесі, враховуючи його нещодавній ультиматум.

Окрім того, диктатор виклав теорію перемоги його країни у війні, яка ґрунтується на тому, що його окупаційні сили нібито здатні до необмеженого поступового наступу на полі бою, щоб пережити допомогу Україні західними союзниками.

Нагадаємо, 14 червня глава Кремля висунув умови для участі російської сторони у переговорному процесі щодо завершення війни. Зокрема, як заявив Путін, Україна має віддати РФ території Донеччини, Луганщини, Херсонщини та Запоріжжя.

Exit mobile version