У МЗС РФ відповіли на ухвалення 14-го пакету антиросійських санкцій Радою ЄС

У Міністерстві закордонних справ країни-агресора відреагували на ухвалення 14-го пакету антиросійських санкцій Радою Європейського Союзу. У відомстві заявили, що вони розширюють перелік осіб, яким заборонено в'їзд до РФ.

МЗС Російської Федерації

Фото - interfax.ru

У заяві зовнішньополітичного відомства Російської Федерації сказано, що у відповідь на ухвалення Євросоюзом 14-го пакету економічних та індивідуальних обмежувальних заходів проти країни-агресора МЗС розширило список держав-членів організації та представників європейських інститутів, яким заборонено перетинати російський кордон, повідомляє «НБН».

У пресслужбі дипломатичного відомства уточнили, що в так званий стоп-лист, створений у відповідь на «недружні кроки», Москва внесла представників країн Євросоюзу, працівників інститутів ЄС, які сприяють наданню військової допомоги Україні, «переслідують чиновників РФ» та «штампують агресивні висловлювання» на адресу держави-терориста.

Раніше спецпредставник ЄС із питань санкцій спрогнозував, коли країна-агресор відчує масштабні наслідки обмежувальних заходів Заходу.

Exit mobile version