У Берліні відповіли на погрози Путіна через розміщення ракет Tomahawk у Німеччині

Кремлівський диктатор Володимир Путін вибухнув погрозами через плани США розмістити на території ФРН високоточні крилаті ракети Tomahawk. У МЗС Німеччини відповіли на заяви російського лідера.

Німеччина

Фото – radiosputnik.ru

Нещодавно глава Кремля заявив, що у разі розміщення Штатами крилатих ракет Tomahawk у ФРН Москва «буде змушена» скасувати «односторонній мораторій» на розміщення ударних засобів малого та середнього радіусу дії в Європі.

Лідер росіян пояснив це тим, що у разі розміщення зброї на території Німеччини в зоні її ураження будуть знаходитися важливі об’єкти держави-терориста, інформує «НБН».

Як пише ntv, у зовнішньополітичному відомстві ФРН відповіли на висловлювання Путіна. Представник МЗС повідомив, що диктатор не зможе залякати Берлін такими заявами.

За його словами, країна-агресор багато років поповнює запаси зброї і веде агресивну війну проти українців, тому влада ФРН має відреагувати на це.

Раніше глава німецького уряду Олаф Шольц заявляв, що Кремль може зупинити розміщення ракет Tomahawk на території його країни. Канцлер пояснював, який крок має зробити Росія.

Exit mobile version