Скабєєва назвала передачу F-16 «новим витком ескалації» та пригрозила Україні ракетами «Іскандер-1000»

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва відреагувала на чутки про прибуття F-16 в Україну. Рупор Кремля назвала постачання винищувачів «новим витком ескалації» та пригрозила жителям сусідньої країни ракетами «Іскандер-1000».

Ольга Скабєєва

Фото – prm.ua

Рупори путінського режиму в ефірі телебачення продовжують обговорювати повідомлення стосовно прибуття в Україну F-16. Ведуча програми «60 минут» Ольга Скабєєва назвала передачу західних літаків Києву «новим витком ескалації», інформує «НБН».

За словами пропагандистки, радник керівника ОПУ Михайло Подоляк нібито вимагає негайно зруйнувати Кримський міст, а також знищити об’єкти критичної інфраструктури Бєлгородської, Курської та Ростовської областей.

Також псевдожурналістка процитувала аналітиків Defence Express, які повідомили, що росіяни завершують роботи з балістичної ракети «Іскандер-1000» із дальністю польоту до тисячі кілометрів. На тлі цього Скабєєва пригрозила, що РФ «готова до прийому F-16».

Нагадаємо, що в Офісі Зеленського та адміністрації Байдена прокоментували повідомлення про появу винищувачів F-16 в Україні.

Exit mobile version