Путін назвав «цілі» наступу українських сил у Курській області та наказав «видавити» їх із регіону

Кремлівський диктатор Володимир Путін розповів росіянам про «цілі» наступу українських сил у Курській області та наказав Міністерству оборони країни-агресора «видавити» їх із прикордонного регіону.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

У понеділок, 12 серпня, глава Кремля під час оперативної наради заявив, що мета наступу українських сил у Курській області – зупинити наступ ЗС РФ із «повного звільнення території Новоросії», пише «НБН» із посиланням на пропагандистське агентство «Интерфакс».

За словами диктатора, також «метою» боїв у прикордонному регіоні Росії є спроба Києва посіяти розбрат у суспільстві країни-агресора, залякати її громадян та вдарити по внутрішній політичній ситуації.

Путін пообіцяв дати «гідну відповідь» Україні і вчергове заявив, що держава-терорист нібито досягне всіх поставлених перед собою цілей. Російський лідер додав, що втрати Сил оборони «драматично збільшуються», зокрема, серед підрозділів, які перекидаються до кордону.

Нагадаємо, британське видання повідомило, що РФ може здійснити «акт помсти» за бої у Курській області у вигляді масштабної комбінованої атаки на урядові об’єкти у Києві.

Exit mobile version