Пєсков прокоментував можливе скасування заборони на використання західної зброї для ударів вглиб РФ

Представник Адміністрації президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував можливе скасування заборони на використання ЗСУ західної зброї для ударів углиб країни-агресора, традиційно пригрозивши «відповіддю».

Дмитро Пєсков

Фото – rbc.ru

Представник Кремля, відповідаючи на запитання пропагандистів із агентства «ТАСС», заявив, що західні держави нібито намагаються дистанціюватися від війни в Україні, проте підвищують свою залученість до конфлікту, хоча «підвищувати вже нема куди», інформує «НБН».

Говорячи стосовно постачання далекобійної зброї для Сил оборони та зняття обмежень на її застосування для ударів углиб території країни-агресора, Пєсков пригрозив, що у разі такого кроку партнерів Києва «відповідь» Російської Федерації «буде відповідною».

На думку речника Путіна, союзники Києва нібито вже ухвалили рішення щодо відміни заборони на використання західної зброї для атак на російську територію, яка зараз «просто формалізується» через засоби масової інформації.

Також прессекретар кремлівського диктатора прокоментував згадки про Путіна на дебатах кандидатів у президенти США Камали Гарріс та Дональда Трампа.

Exit mobile version