У РФ школярі спалили гелікоптер Мі-8, ЗМІ повідомили подробиці інциденту (ФОТО)

У ніч на середу, 11 листопада, у країні-агресорі двоє школярів за винагороду спалили Мі-8 – від багатоцільового гелікоптера залишився лише хвіст. Російські ЗМІ повідомили подробиці інциденту та показали фотографії знищеної вогнем «пташки».

Гелікоптер Мі-8

Фото – fandom.com

Російський Telegram-канал Baza пише, що у Ноябрьську 13-річний Тимур та 14-річний Саша через дірку в паркані проникли на територію аеропорту, цим же шляхом вони залишили вертолітний майданчик після знищення Мі-8, повідомляє «НБН».

Школярі облили горючою рідиною гелікоптер і вирішили покурити. Один із хлопців кинув цигарку в машину, проте пожежа не спалахнула. Тоді він устромив у горючу рідину другу сигарету, що закінчилося вибухом. Тимур та Саша отримали опіки обличчя, тому, відбігши від території аеропорту, викликали швидку допомогу.

У розмові з правоохоронцями школярі повідомили, що за ліквідацію гелікоптера, який згорів майже повністю, їм пообіцяли 5 мільйонів рублів. За словами юних росіян, також кілька днів тому вони підпалили вежу стільникового зв’язку за винагороду в 30 000 рублів.

Telegram-канал уточнив, що батько одного із хлопців воює проти України. Також паблік опублікував кадри згорілого Мі-8, від якого залишився тільки хвіст.

Фото – t.me/bazabazon
Фото – t.me/bazabazon
Фото – t.me/bazabazon

Нагадаємо, 9 вересня у Підмосков’ї розбився літак Ан-2. РосЗМІ повідомили причину катастрофи та показали фото.

Exit mobile version